Hos Ikett kan du hyra industrielektriker

Är du osäker på vilken typ av industrielektriker det är du behöver?

Det finns många områden inom arbetet och att veta om vilken typ av elektriker det är man behöver kan vara svårt. Vi vill hjälpa dig en bit på vägen.

En industrielektriker sköter många gånger alla maskiner på en stor produktion. Det som skiljer en industrielektriker från andra elektriker är att det oftast krävs spetskompetens för varje uppdrag som ges. Därför blir det svårt att hitta en elektriker som kan allt på en gång. Kommer man från ett projekt till ett annat så kommer det många gånger att se annorlunda ut. Det är därför vanligt att man får lära upp en anställd på specifika maskiner och därför hyr vi ofta ut en elektriker som har den rätta bakgrunden för att kunna göra detta. Vi ser till att hitta en elektriker med den rätta bakgrunden som passar dina önskemål.

Vad jobbar en rekryterad industrielektriker med från Ikett?

Våra industrielektriker jobbar med både hög- och lågspänning. Ett uppdrag för en elektriker kan många gånger handla om att programmera, underhålla och reparera maskiner och automatiska anläggningar. Eftersom den industriella tillverkningen idag till stor del är automatiserad, är det viktigt att enkelt kunna åtgärda fel om detta uppstår. När industrielektrikerna åtgärdar felen kör de felsökningar och använder sig av mätinstrument för att hitta vad som är fel. Det är inte alla som klarar att arbeta under press och i detta yrket kan det hända att man många gånger får jobba under mycket stress för att ett fel måste åtgärdas fort.

Utöver maskinarbetet så jobbar våra industrielektriker också med installation och reperationer av andra elektriska utrustningar. Exempel på det här kan vara montering av apparatskåp, byggandet av elsystem, dra fram ledningar och byta ut kablar. Vi vet därför att, för att jobba som en industrielektriker krävs det att man har några specifika egenskaper. Vi ser därför till så att när du hyr en anställd av oss har dem egenskaper som är:

  • Stresståliga
  • Effektiva under tidspress
  • Noggranna
  • Bra i grupp
  • Flexibla

Anledningen till att vi vill att våra industrielektriker ska vara bra i grupp är för att det kommer tillfällen då dem inte får arbeta ensamma. Detta kan exempelvis vara vid tillfällen då kraven på el-säkerheten är mycket hög och man behöver vara fler personer. Vikten av ovanstående egenskaper är på grund av att vi vet att ni som företag förväntar er att elektrikerna ska kunna jobba under press, obekväma tider och för att de ska kunna arbeta fort när något går fel.

Vi hyr ut industrielektriker till allt från korta till långa projekt, men också för längre perioder om så önskas.

Behöver du hjälp med att hyra in en elektriker? Hör av dig!

Dela med dig!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email