Om Ikett

Vi är riktigt bra på att hitta rätt person för industrins behov.

Ikett är en helhetsleverantör inom industrisupport, specialiserade på kvalificerad industripersonal och elektriker. Vi hyr ut personal till industriföretag i Sverige och Norge och har ca 400 konsulter på plats runt om i landet. Målet är alltid att tillföra något hos våra kunder med en specialkompetens.

Vi har låg omsättning bland vår personal och fokuserar på kundnöjdhet och medarbetarnas trivsel. Affärsidén är att hyra ut skickliga yrkesarbetare till industrin med filosofin kvalitet, kompetens, effektivitet.

Hur är det att jobba hos oss?

Ikett är en helhetsleverantör inom industrisupport, specialiserade på kvalificerad industripersonal och elektriker. Vi sätter kundnöjdhet i fokus samtidigt som vi värdesätter våra medarbetares trivsel.

Vår affärsidé är att hyra ut skickliga yrkesarbetare till industrin med filosofin kvalitet, kompetens, effektivitet. Om du söker ett arbete inom industrisupport och vill vara en del av ett företag som satsar på kvalitet och kompetens, är Ikett rätt plats för dig.

Redo att anta utmaningen?

01

Kvalitet

På Ikett strävar alla våra medarbetare efter utveckling för att alltid kunna leverera bästa kvalité

02

Kompetens

Vi ser alltid till att våra medarbetare har den kompetens som krävs för att kunna utföra arbetet.

03

Effektivitet

Oavsett om det gäller jobbansökningar eller rekryteringar strävar vi alltid efter så korta ledtider som möjligt- utan att kompromissa på kvalitén

Lediga jobb

Vi har lediga jobb i hela Sverige och Norge. Det finns ett jobb inom industrin till alla!

Bolagsstruktur

Ikett Personalpartner AB

Ikett Elektro AB

Ikett Personalpartner AS