fbpx

Vi är specialister på industribemanning.

Ikett består av Ikett Personalpartner AB, Ikett Elektro AB och Ikett Personalpartner AS.

Bolaget startade 1986 som verkstadsföretag i Karlskrona. Vi är en helhetsleverantör inom industrisupport där vi är specialiserade på kvalificerad industripersonal och elektriker. Vi hyr ut personal till industriföretag i hela Sverige och stora delar av Norge. I dagsläget har vi ca 400 konsulter på plats runt om i landet på både stora och små företag.

Målet är alltid att vi skall tillföra något hos våra kunder. Självklart kan vi även snabbt ordna personal till uppdrag där kravet på yrkeskunskap inte är lika högt, men när specialkompetens krävs är vi starkast och utmärker oss mest. Att arbeta inom bemanningsbranschen är idag ett etablerat yrke. Vi har låg omsättning bland vår personal och en del har varit anställda hos oss i över tio år.

Vårt fokus är kundnöjdhet, men för att kunna uppnå detta är det lika viktigt att vi har medarbetare som trivs. Genom en lokal närvaro och lyhördhet kan vi ta hand om våra anställda och skapa ett bra arbetsklimat med en god gemenskap. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs!

Vår affärsidé är att hyra ut skickliga yrkesarbetare till industrin. Vår filosofi kan sammanfattas med orden: kvalitet, kompetens, effektivitet.

Våra Avtal

Medlemmar i Bemanningsföretagen och Svenskt Näringsliv.
Anslutna till Teknikföretagen
Avtal med Elektrikerförbundet
Avtal med Unionen
Avtal med SEKO
Följer gällande kollektivavtal
Samarbetar med det lokala facket
Ikett Personalpartner har sedan 2006 avtal med Previa avseende arbetsmiljö och företagshälsovård