Hjälp med att hyra en elektriker?

Tillsammans hittar vi rätt elektriker för dig och ditt företag.

Det kan vara svårt att hitta en elektriker som passar in att jobba på just ditt företag. Vi ser till att underlätta den processen för dig och ditt företag.

För lite tid för att sitta med ansökningar för en ny elektriker? Vi förstår dig. Många gånger är det en jobbig process och det tenderar ofta att bli stressigt istället för förväntansfullt. Rekrytering för oss på Ikett bygger på erfarenhet, engagemang och kunskap. Vi ser till så att rekryteringsprocessen av våra elektriker sker smidigt och säkert. Kvalitet, effektivitet och kompetens är tre ledord vi jobbar efter. Vi är Sveriges största bemanningsföretag för elektriker och har kompetens sedan lång tid tillbaka. Vi hjälper kunder med personal både till kortsiktiga och långsiktiga projekt, små som stora.

Vid nyanställningar hanterar vi processen på ett proffsigt sätt och ser till så att våra elektriker har den rätta bakgrunden tillsammans med den rätta kompetensen. Det underlättar för dig som kund, då vi sköter processen med urvalen i alla ansökningar. Vi ser till så att alla våra elektriker har en grundutbildning och att kandidaterna har rätt bakgrund för jobbet. Egenskaper och personlighet spelar självklart stor roll och det personliga brevet är därför en stor del som vi har i åtanke när vi väljer ut kandidater. Vi är dessutom väldigt noga med referenser och därav blir det en stor del i anställningsprocessen. Vi har även en hel rekryteringsavdelning som endast arbetar med att fylla på vår bas med duktiga elektriker, vilket gör att vi får en mängd personal med breda kompetenser.

Ikett Webb Artikel Hyra Elektriker Inlaggsbild

Olika områden för våra elektriker

Eftersom vi har erfarenhet sedan lång tid tillbaka, har vi en mängd fastanställd personal. Detta underlättar processen för att hyra ut våra elektriker, då vi känner dem väl och kan matcha de anställda med de rätta uppdragen. Vi löser dina behov med kort varsel och i många fall kan den uthyrda elektrikern börja redan veckan därpå.

På Ikett har vi olika arbetsområden för våra elektriker. Exempel på det här är installationselektriker, industrielektriker och fordonselektriker. Beroende på vilket område elektrikern har kompetens och är vana att jobba inom, kommer även arbetsuppgifterna att skilja. De olika arbetsområdena kan innebära installation av el vid nybyggnationer, hjälp av elinstallation på tunga fordon och programmering av maskiner på industrier. Detta innebär olika typer av projekt och en mängd olika kompetenser.

Oavsett vad du är ute efter när du söker hjälp för att hyra en elektriker så ser vi till att sätta dina behov i första hand. Vi har en mängd olika elektriker inom olika områden och du kan känna dig trygg i att vi på Ikett hjälper dig att hitta det rätta för just dig och ditt företag. Att ha en smidig rekryteringsprocess kan hjälpa dig och ditt företag att lägga grunden för dig och ditt företags visioner.

Vi är stolta över våra anställda och vi vet att vi kan matcha dina uppdrag tillsammans med de rätta elektrikerna. Behöver du hjälp? Hör av dig!

Dela med dig!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email