Elmontör

Elmontör

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

30/06/2024

Om tjänsten
Är du händig, tekniskt intresserad och vill arbeta med fordon? Och dessutom har elkunskaper? Då kan absolut detta jobb vara något för dig.

Vi söker just nu en elmontör till en av våra kunder i Ätran. Som elmontör kommer du att dra elkablar till chassit på lastbilar samt sätta liftar och drag. Du bör ha erfarenhet av att läsa ritningar och kunskaper inom el för att kunna klara av jobbet. Har du även ett intresse av fordon är det meriterande.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Om företaget

Din profil
Krav:
• Tekniskt intresserad
• Erfarenhet av montage
• El kunskaper
• Fordons intresse
• Körkort B (meriterande)

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Elsa Carlberg

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb