Montör, el- och teleutrustning

Elmontör

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

03/12/2023

Om tjänsten
Vi söker nu elmontörer till en av våra spännande kunder utanför Karlskrona. Du som söker bör bo i närområdet då tjänsten är tänkt att gå över i anställning hos kund.

Som elmontör på företaget kommer du att utföra montage i maskiner och byggnationer av elskåp. Arbetsuppgifterna innebär att installera elektriska komponenter och system efter elschema. Är du en duktig och självgående montör med grundläggande elkunskaper och har vilja att lära så är detta ett jobb med goda möjligheter till kompetens utveckling.
Du som söker har en förmåga att följa instruktioner, driven och är nogrann samt erfarenhet av liknande arbete.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid/2-skift

Din profil
Krav:
• Grundläggande elkunskaper
• Tidigare arbetat med montage
• Nogrann
• Kunskaper av att läsa elschema
• Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Camilla Eriksson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb