Maskinreparatör

Fordonsmekaniker

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

21/09/2023

Om tjänsten
Vi söker en Fordonsmekaniker till vår kund i Torsby!

Du blir en del av ett härligt team av mekaniker. Du kommr att arbeta med att utföra servicearbete och reparationer på skogsmaskiner ute i fält och inne på verkstad.
Dina arbetsdagar kommer vara varierade och innehålla allt från förebyggande underhåll till större reparationer och akuta insatser som utförs på plats hos kunden eller på företagets anläggning.
I teamet i Torsby finns en gedigen samlad kompetens och du kommer erbjudas kontinuerlig kompetensutveckling genom utbyten med kollegor och kunder samt via interna utbildningar.

Starttid: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstid: Dagtid

Din profil
Vi söker dig som är tekniskt lagd och trivs med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har någon teknisk utbildning och erfarenhet av branschen.
Vi lägger stor vikt på att du har ett tekniskt intresse och förmågan att ta till dig teknisk information och omsätta den i praktiken.

Krav:
– God datorvana
– Goda kunskaper i svenska gärna engelska, i tal och skrift
– Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Kristina Jarjis

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb