Ikett Elektro AB

Att arbeta hos Ikett Elektro

Ikett Elektro samarbetar med hundratals företag, som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Denna innefattar såväl de stora koncernerna som de minde elföretagen. 

Som konsult hos Ikett Elektro kan du arbeta både lokalt och på resejobb i Sverige och Norge. Både de lokala- och resejobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer, samt ta del av det nätverk som vi byggt upp under många år.

Som resande konsult får du känna på fördelarna med att arbeta på varierande projekt, med traktamente och där vi förser dig med boende i veckorna. Du tar då också del av den goda gemenskap som våra konsulter får tillsammans. Passar inte resejobb så har vi även möjligheten att erbjuda lokala uppdrag.

Oavsett vad som passar just dig, så har vi många lediga jobb både i Sverige och i Norge och ser fram emot att välkomna fler konsulter i vårat team.

Välkommen med din ansökan!

Vi jobbar med bemanning av elektriker enligt SEF:s avtal. Vi erbjuder både lokal- och resepersonal i Sverige och Norge.

Planerar du för kommande projekt och är i behov av mer personal?

Var ute i god tid, vi kan hjälpa dig att planera bemanningen inför kommande uppdrag. Våra elektriker är vana vid att jobba på såväl stora som små jobb. Behöver ni prisexempel inför anbud eller referenser, kontakta oss!

Ikett Elektro

01

Kvalitet

På Ikett strävar alla våra medarbetare efter utveckling för att alltid kunna leverera bästa kvalité

02

Kompetens

Vi ser alltid till att våra medarbetare har den kompetens som krävs för att kunna utföra arbetet.

03

Effektivitet

Oavsett om det gäller jobbansökningar eller rekryteringar strävar vi alltid efter så korta ledtider som möjligt- utan att kompromissa på kvalitén