Processoperatör, kemisk industri

Processoperatör till Umicore!

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

21/05/2024

Om tjänsten
Vill du vara med att driva en spännande produktionsprocess där du har möjligheten att växa i din yrkesroll som processoperatör?
Då är detta din chans!

Som processoperatör kommer du att ingå i ett produktionsteam med fyra kollegor, där du ansvarar för att övervaka och säkerställa en stabil och effektiv produktionsprocess. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

· Inställning av utrustning med korrekta parametrar för aktuell produkt.
· Vidtagande av åtgärder för att säkerställa en stabil process.
· Övervakning av processen för att uppfylla kvalitetskrav.
· Dokumentation i driftprotokoll och produktionsrapporteringssystem.
· Utförande av kvalitetskontroller.
· Följande av 5S-rutiner för ordning och reda på arbetsplatsen.

Om företaget
Umicore Autocat Sweden AB är en del av den Belgiska koncernen Umicore SA, som är globalt ledande inom materialteknik och återvinning. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter och tjänster inom materialvetenskap, kemi och metallurgi till våra globala kunder. Med över 11 000 anställda världen över och en stark närvaro inom Catalysis, Battery Materials, Recycling och Specialty Materials, strävar vi ständigt efter att vara ledande inom vår bransch.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom tillverkningsindustrin och som trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo och fokus på kvalitet. Du är en självgående lagspelare som har förmågan att lära och utvecklas i din roll. För att lyckas i rollen krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i Excel. Meriterande är erfarenhet av processindustri, användning av HMI för processtyrning, utbildning inom industri/produktion och kunskaper i engelska.

· Arbetstid: 5 skift
· Ort: Karlskoga
· Tillträde: Enligt överenskommelse
· Anställningsform: Tillsvidareanställning
· Vid anställning görs en hälsokontroll samt drog-och alkoholtest

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Kristina Jarjis

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb