Svetsare, manuell

Svetsare

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

10/09/2023

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker efter svetsare för kunds räkning norr om Värnamo. Vi vill att du som söker bor i närregionen. För rätt person kan tjänsten övergå i en anställning hos kunden efter inhyrningen.

Du kommer att arbeta med att övervaka och underhålla företagets olika liner. Svetsning med både manuella och automatiska maskiner, och robotar. Du kommer även att arbeta med nätgallermaskiner som ska laddas och plockas ifrån.

Starttid: Omgående
Arbetstid: 2-skift

Din profil
Krav:
Något års erfarenhet av svetsning.
Verkstadsvana.
Ritningsläsning.
B-körkort.
Meriterande av erfarenhet av bearbetningsmaskiner och svetsrobotar.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Melisa Mesinovic

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb