Maskinkonstruktör

Mek-konstruktör

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

30/05/2024

Om tjänsten
Är du teknikintresserad och är utbildad inom maskinteknik/konstruktör? Då kan denna spännande tjänst vara något för dig. Vi söker nu en mek-konstruktör till en av våra kunder i Finspång.

Du kommer ingå i ett gäng glada och teknikintresserade konstruktörer som jobbar med ny- och vidareutveckling av företagets produkter. I denna roll som konstruktör sitter du på plats och jobbar nära produktionen av varorna du konstruerar. Du har därmed möjlighet att se hela kedjan, från idé till färdig produkt.

I arbetsuppgifterna ingår att konstruera och vidareutveckla trådmaskiner, arbeta i IronCAD, från detaljritningar och kompletta sammanställningar till layouter på hela produktionsenheter.

Du som söker är kommunikativ problemlösare med god samarbetsförmåga. Du tar egna initiativ och är noggrann och prestigelös. Du är teknikintresserad och söker en långsiktig roll som konstruktör. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Krav:
– Högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik med inriktning konstruktion eller likvärdig arbetslivserfarenhet
– Erfarenhet av CAD-programvara

Meriterande:
– Erfarenhet av IronCAD
– Erfarenhet av en tidigare konstruktörsroll

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Ellinor Karlsson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb