Maskinoperatör, mekanisk verkstad

Maskinoperatör

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

10/07/2024

Om tjänsten
Vi söker nu en maskinoperatör till vår kund i Motala! Företaget tycker det är viktigt att tillsammans kunna skapa arbetsglädje och bidra till ett gott arbetsklimat. Du kommer att vara en viktig pusselbit i koncernen där målsättningen är att tankesättet starkare tillsammans ska genomsyra organisationen.

Företaget har en stor maskinpark bestående av svarvar, fräsar, arborrverk, fleroperationsmaskiner samt långborrningsmaskiner och arbetar aktivt för att medarbetare ska vara mångkunniga och kunna köra flera maskiner/ha kompetens för flera arbetsområden. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära bearbetning, kvalitetssäkring samt lyft och hantering av tunga komponenter i flera olika material. Arbetsuppgifterna innefattar också ritningsläsning, operatörsunderhåll och programmering. Du kommer också att bidra i arbetet med ständiga förbättringar inom företaget.

Tillträde för denna tjänst är omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till tvåskift. Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till anställning direkt hos företaget.

Din profil
För att passa in i rollen krävs flerårig erfarenhet av arbete som maskinoperatör/CNC-operatör samt goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Du ska kunna göra dig förstådd på både svenska och engelska. Det är önskvärt om du även har kunskaper inom CAD/CAM samt innehar giltigt truck- och traverskort. Det är meriterande om du har programmeringskunskaper, erfarenhet av skärande bearbetning och erfarenhet av tunga lyft med travers.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Notera att vi med anledning av GDPR inte tar emot ansökningar via mail.

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Emilia Gasbarro

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb