Montör, metallprodukter

Montör

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

12/11/2023

Om tjänsten
Vi söker nu montörer till en av våra spännande kunder i Nässjö. Du som söker bör bo i närområdet då det finns goda chanser att gå över i anställning hos kund.

I denna roll som montör har du en viktig roll att säkerställa så produkterna håller den kvalité som krävs. Du kommer att arbeta på inne på verkstad med nytillverkning och ombyggnationer av maskiner. I arbetet ingår även att följa projektet och utföra montering från start till slut.

Du som söker har en god samarbetsförmåga och du brinner för tekniska och mekaniska konstruktioner. I ditt arbete är du noggrann och lösningsorienterad. Du har tidigare erfarenhet av montering av maskiner.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Krav:
– Tidigare arbetat med montering av maskiner
– Mekaniskt intresse
– Verkstadsvana
– Ritningsläsning

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Camilla Eriksson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb