Montör, träprodukter

Montör

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

11/04/2024

Om tjänsten
Vi söker nu en montör till en av våra kunder i Halmstad. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten kan övergå i anställning hos företaget efter inhyrningsperioden.
Arbetet är varierande och du kommer arbeta med att tillverka och montera detaljer i trä. Arbetet innebär att sätta isolering i väggar och tak samt allmänt montage arbete.
Tidigare har du jobbat med montering och har god vana att hantera verktyg. Du är nogrann i ditt arbete och har en bra fysik.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Krav:
– Tidigare erfarenhet inom industri/verkstad
– Utbildning eller arbetslivserfarenhet inom montering.
– Meriterade är om du har erfarenhet av trä/snickeri

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Elsa Carlberg

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb