Montör, metallprodukter

Mekmontör

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

24/09/2023

Om tjänsten
Vi söker nu efter en mekmontör till en av våra kunder i Motala. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos företaget efter inhyrningsperioden.

Arbetsuppgifter: Underhållsarbete ute hos företagets industrikunder. Arbetet är varierande och kan innebära reparation och underhåll av befintliga maskiner och utrustning ute hos kund. Montagearbeten förekommer ofta, montering av balkar och stålkonstruktioner utefter ritningsunderlag.
Start: Omgående.
Arbetstider: Dagtid.

Din profil
Krav: Erfarenhet av verkstadsindustrin sedan tidigare.
Mekanisk kunskap/intresse
Är du nyutbildad från en industriteknisk utbildning så uppmanar vi dig att söka.
Vana vid att läsa ritning.
Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb