Svarvare

Manuell svarvare/CNC-operatör

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

22/05/2024

Om tjänsten
Vi söker nu en person med kunskaper i manuell svarvning till vår kund i Västerås!

Du kommer att arbeta med manuell svarvning av bland annat axlar och kasetter till en kund som tillverkar produkter som används i industrimiljöer över hela världen.

Du som söker tjänsten har industrivana och är inte rädd för att hugga i. Du behöver vara händig och ha koll på ritningar. Vi ser helst att du har vana av manuell svarvning eller har kunskap som CNC-operatör eller motsvarande.

Start: Omgående eller enligt ö.k
Arbetstider: 2-skift.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.
Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Viktor Svensson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb