Svetsare, manuell

MAG-svetsare/montör till Lecor Stålteknik i Kungälv

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

26/03/2024

Om tjänsten

Ikett söker MAG-svetsare/montör till Lecor Stålteknik AB i Kungälv.

Arbetsuppgifter:
Montering och svetsning av stålkonstruktioner utifrån ritning. MAG 136-rörtrådssvetsning i främst svart material (6-60mm). Arbetet bedrivs i deras verkstad i Kungälv.

Krav:
• Svetsutbildning och mångårig erfarenhet av MAG rörtrådssvetsning
• Giltig svetslicens i MAG-rörtråd 136
• God ritningsläsningvana
• B-körkort och tillgång till bil
• God svenska eller engelska i tal och skift
• Vana att arbeta självgående

Önskad uppstart: omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: dagtid

Tjänsten är en inhyrning via Ikett Personalpartner under 6 månader med goda möjligheter till anställning hos kund därefter.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Om företaget

Lecor Stålteknik AB grundades 1965 och sedan dess har vi varit trogna vår kärnverksamhet inom stålteknik. Med åren har vi utvecklats och kan idag erbjuda en modern och flexibel anläggning när det gäller prefabricerade stålkomponenter för bygg, industri och entreprenad. Vi är en kapacitetsresurs för byggsmederna genom att leverera stål till större byggprojekt. Våra huvudsakliga verksamhetsområden är: Specialprojekt, Infrastruktur/Anläggning, Hus/Hallar och Byggkomponenter. Vår anläggning, som är 6700 m2, ligger i Kungälv, med ett utmärkt logistiskt läge utmed E6:an.

Idag är vi runt 40 medarbetare som omsätter ca 105 MSEK. Sedan 2022 ingår vi som helägt dotterbolag till EAB AB, en familjeägd företagsgrupp som utvecklar, tillverkar, säljer och monterar stålbyggnader, lagerinredningar och portar, www.eab.se

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Johan Andersson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb