CNC-operatör/FMS-operatör

CNC-Operatör till Z-MEK AB

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

13/09/2023

Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren CNC-Operatör till Z-Mek i Nödinge!
Arbetet innebär att programmera i mazatrol, ställa, rigga och köra CNC-svarv eller fräs. Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget. Du har teknisk utbildning, gärna några års erfarenhet av att arbeta och programmera fleroperationsmaskiner. Har du erfarenhet av Mazak och Mazatrol är detta en fördel.

Arbetstider: Måndag – Torsdag 7-16 Fre 7-13 – 40tim/vecka

Tjänsten är en inhyrning via Ikett Personalpartner under 6 månader med goda möjligheter till anställning hos kund därefter.
Direktrekrytering kan också vara aktuellt för rätt kandidat.

Om företaget
Z-MEK AB verkar i Nödinge, två mil norr om Göteborg, sedan 1974. Företaget är inne i en stark tillväxt och sysselsätter idag över 20 anställda. Vår spetskompetens är fokuserad på svetsning och bearbetning av olika rostfria material, även tryckkärlsklassade enligt PED 2014/68/EU. Produktionen består till stor del av komponenter till medicin- och livsmedelsteknisk utrustning. Kunderna återfinns såväl i Sverige som övriga Norden och Europa.

Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning från stång till kartong, vilket innebär att vi konstruerar, tillverkar, kontrollerar, paketerar enligt önskemål och levererar på avtalad tid. Med hjälp av lasermärkning kan samtliga produkter märkas och därmed säkerställa spårbarheten.

Z-MEK är ett ISO 9000-certifierat företag, men innehar också en rad olika certifieringar.

Din profil
Krav:
-CNC utbildning
-Programmeringserfarenhet i Mazatrol
-Kunskaper i ritningsläsning
-B-körkort och tillgång till egen bil

Meriterande:
-Mastercam
-Truckkort

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Johan Andersson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb