Lagerarbetare

Lagerarbetare

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

15/05/2024

Om tjänsten
Vi söker en noggrann och engagerad lagerarbetare till en av våra kunder i Landskrona kommun!

Du kommer på denna arbetsplats få arbeta på ett lager inom tillverkningsindustrin. I rollen som lagerarbetare utför du packning och emballering av företagets produkter som består av både mindre och lite större komponenter. I arbetet ingår även truckkörning och att bygga ihop olika träemballage.

Start: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av lagerarbete där du har packat och lastat ut material, gärna inom en tillverkningsindustri. Du bör inneha truckkort då truckkörning är en del av arbetet. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är händig då mycket av arbetet består av att bygga ihop träemballage. Du bör också vara flexibel i ditt arbetssätt för att vara andra kollegor på olika avdelningar behjälplig vid behov.

Övriga önskemål: Du innehar allmän datorvana och är noggrann i ditt arbete.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Elin Ringberg

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb