Maskinoperatör, mekanisk verkstad

Ställare laser/ stans till Bredaryd

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

10/07/2024

Om tjänsten
Ikett Personalpartner söker en erfaren och driven ställare i stans/ lasermaskiner för uppdrag hos en av våra kunder i Bredaryd. Du bör bo i närområdet då tjänsten är tänkt att gå över i anställning hos kund efter inhyrningsperioden.

Vi söker en ansvarstagande ställare som brinner för förbättringsarbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ställa, programmera och ta hand om en automatiserad maskinpark med maskiner som Prima Power kombi-laser, Trumpf-Stans, Salvagini-Panelbock.

Har du en bakgrund inom automatiserade maskiner och är redo för att ta nästa steg i din utveckling kan detta vara jobbet för dig.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad och flexibel. Du har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Notera att vi med anledning av GDPR inte tar emot ansökningar via mail.

Frågor om tjänsten?

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb