Maskinställare

El-programmerare

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

30/05/2024

Om tjänsten
Vi söker nu en driven el-programmerare till en av våra spännande kunder i Finspång. Du som söker bör bo i närområdet då tjänsten är tänkt att gå över i anställning hos kund efter inhyrningsperioden.

Du kommer i denna roll som programmerare ingå i ett automationsteam. Du kommer ha ansvar för att programmera och driftsätta automatiskt styrda maskiner. Företaget bygger och utvecklar både maskinerna och programmen själva, vilket innebär att ständigt arbeta med förbättringar av produkter utefter kundens önskemål.
I arbetet ansvarar du för hela installations processen från start till slutprodukt vilket innebär att du ansvarar för att testköra maskinerna innan de packas ihop för leverans.
Resor förekommer för att besöka kunder, främst utomlands men även inom Sverige. Under kundbesöken så driftsätter och stöttar du kunder utefter deras behov.

I arbetsuppgifterna ingår:
• Programmera, felsöka, testköra och driftsätta tråddragningsmaskiner
• Support och service från kontoret och hos kund
• Resor i tjänsten

Du har en utbildning inom automationsteknik eller el och har med fördel erfarenhet av liknande uppgifter sedan tidigare. Som person är du en problemlösare som har lätt för att kommunicera med dina kollegor och dina kunder. Att skruva och meka faller dig naturligt, då det ofta förkommer som en del av installationsarbetet. Du ser även förbättringsmöjligheter och lyfter fram dina innovativa idéer för dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Start: Omgående/enl överrenskommelse

Din profil
Krav:
– Utbildning inom automationsteknik
– Erfarenhet av att ha jobbat som underhållselektriker och/eller automationstekniker
– Tidigare erfarenhet av PLC, HMI och drivteknik (Siemens TIA portal, Starter)
– Behärskar engelska i både tal och skrift.
– Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Ellinor Karlsson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb