Svetsare

Ansök snarast Annonsnummer: 9574

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Falkenberg

Publicerad

02 dec 2019

Om tjänsten

Vi söker nu en Svetsare till vår kund norr om Falkenberg. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten kan leda till anställning hos kunden efter inhyrningen om allt fungerar.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid eller 2-Skift

Arbetsmoment som skall utföras: Svetsning i metod Pinne (111). Du kommer svetsa stålkonstruktioner efter ritning, utomhusarbete.

Din profil

Vi söker både efter erfarna svetsare med tidigare erfarenhet av liknande arbeten, men är du nyutbildad eller saknar lång erfarenhet så finns möjligheten att bli upplärd på plats.
Önskemål/Krav: Ritningsläsning.
Liftkort.
Licens på 111 är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor
tuva.thor@ikett.com

Ansök

Bläddra