Servicetekniker

Ansök snarast Annonsnummer: 10302

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Halmstad

Publicerad

20 maj 2020

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren Servicetekniker till en av våra Kunder i Halmstad
Arbetet innebär: Servicetekniker inriktad på gummibearbetningsmaskiner samt även formsprutor, robotar och kringutrustning. självständigt arbete, med installation, felsökning och problemlösning, elektronik samt programmering av industriell utrustning. dokumenterade kunskaper inom el samt erfarenhet av hydraulik, PLC. Meriterande om du har arbetat inom gummi- och/eller plastindustrin med formsprutor, robotar och kringutrustning.

Tjänsten kan eventuellt leda till anställning på företaget.

Arbetstider: Dagtid samt på resande fot.
Önskad starttid: Omgående efter överenskommelse.

Din profil

Du som söker bör ha minst 5 års arbetslivserfarenhet som servicetekniker med liknande arbetsuppgifter. Arbetet involverar mycket resande med många hotellnätter och kräver att du har körkort!
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Daniel Lindblom
daniel.lindblom@ikett.com

Ansök

Bläddra