Servicetekniker

Ansök snarast Annonsnummer: 10494

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Fagersta

Publicerad

05 aug 2020

Om tjänsten

Vi söker en erfaren servicetekniker med projektprofil till en av våra kunder i Västmanland.

Arbetet som servicetekniker innebär mycket frihet under ansvar där arbetet sker utomhus och kan vara fysiskt krävande. Arbetsuppgifterna kommer innefatta service och installation av utrustning på bensinstationer som exempelvis pumpar, kontokortsterminaler, kassa och styrsystem. Arbetet är varierande, där du ena dagen kan byta hårddisk i en PC och konfigurerar upp ett system och nästa dag kan du dra kabel i marken eller tätar ett läckande rör under en pump.

Vidare kommer du ingå i en pool där man åker ut och arbetar i olika projekt runt om i landet. Projekten är varierande och kan exempelvis gälla nymontering av terminaler och/eller att klistra dekaler.

Arbetstiderna är förlagt på dagtid med start enligt överrenskommelse.

Du kommer inledningsvis vara anställd via oss på Ikett, därefter är målet att anställningen går över direkt hos kund.

Om företaget

Företaget är en utav Sveriges ledande leverantör av utrustning och service till bensinstationer. Deras största kunder är OKQ8, Tanka, St1, Shell 7/11, Preem, Qstar, Pump, Bilisten och OK Norrbotten. Säkerhet, kvalitet och miljövänlighet är ledstjärnor i deras arbete och de är ISO 9000 och ISO 14000 certifierade.

Din profil

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet som servicetekniker. Vidare är du självständig i ditt sätt att arbeta och är en gedigen problemlösare. Du trivs att arbeta ute på fältet där du får möjlighet att arbeta på olika orter runt om i landet. Meriterande är om du har kunskap inom elektronik, mekanik, hydraulik och el. Ett krav är att du som söker har B-körkort. Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper!

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Daniel Lindblom
daniel.lindblom@ikett.com

Ansök

Bläddra