CNC-Operatör

Ansök snarast Annonsnummer: 8842

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Ospecificerad arbetsort

Publicerad

01 jul 2019

Om tjänsten

Vi söker nu en CNC-Operatör till vår kund i Värnamo. Vi uppmanar dig att söka som även bor långt ifrån Värnamo, då boende erbjuds på plats.

Du kommer att få arbeta med CNC-svarvning i Mazak Multplex, ställa, rigga och viss justering i programmen ingår i arbetsuppgifterna. I CNC-avdelningen finns främst Mazak-maskiner. Detaljerna som tillverkas varierar i storlek och tillverkas främst till fordonsindustrin. Arbetet sker i vissa fall utifrån ritningsunderlag. Mäting och kvalitetskontroller sker i det dagliga arbetet.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid, skift kan förekomma

Din profil

Krav: Du som söker behöver ha någon form av erfarenhet av CNC-bearbetning.
Ritningsläsning
Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor
tuva.thor@ikett.com

Ansök

Bläddra