CNC-operatör

Ansök snarast Annonsnummer: 10472

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Hässleholm

Publicerad

06 jul 2020

Om tjänsten

Vi söker just nu en CNC - operatör till en av våra kunder i Hässleholm.

I rollen som CNC-operatör kommer du att efter ritning programmera, ställa och rigga en styrd svarv. I det dagliga arbetet ingår det även att mäta och att byta verktyg.
Arbetet är på dagtid, måndag – fredag.

Din profil

För arbetet krävs teknisk utbildning inom CNC-operatör och några års erfarenhet inom yrket samt någon form av programmeringskunskaper.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Evelina Nordgren
evelina.nordgren@ikett.com

Ansök

Bläddra