Verktygsmakare

Verktygsmakare till Värnamo

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

04/02/2024

Om tjänsten
Till vår kund i Värnamo söker vi en verktygsmakare. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos företaget efter inhyrningsperioden.
Här kommer du ingå i en grupp på ca tio personer som dagligen arbetar med nytillverkning, underhåll och reperation av verktyg till pressar och multislidmaskiner.

Vi söker dig som är händig och lösningsfokuserad som tycker om att hantera verktyg och har ett genuint teknikintresse. Du är noggrann och tänker på kvalité och har fokus på att leverera en bra slutprodukt till kund. Som verktygsmakare har du ett nära samarbete med olika avdelningar inom företaget vilket innebär att du bör ha en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du trivs i ett varierande arbete där det bland kan ske snabba omställningar och där trycket ibland kan vara högt.

Ort: Värnamo
Arbetstider: Dagtid

Om företaget

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

-Erfarenhet av liknande arbete
-Tekniskt intresse
-Truck och traverskort

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Melisa Mesinovic

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb