Lackerare

Verkstadsarbetare sökes!

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

10/06/2024

Om tjänsten
Ikett söker efter en verkstadsarbetare/lackerare till vår kund i Hässleholms omnejd!

I denna roll kommer du främst få arbeta med manuell pulverlackering och sprutlackering av företagets produkter, mindre detaljer. Resterande arbetsuppgifter består av verkstadsarbete i form av exempelvis kapning, borrning, bockning och slipning av komponenter.

Önskad starttid: Snarast eller enligt överenskommelse
Uppdragslängd: Tillsvidare.
Arbetet är förlagt på dagtid.

Din profil
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av sprutlackering, samt att du även i något sammanhang har arbetat med någon eller flera av övriga arbetsuppgifter som ingår i denna roll.

Då datorn är en naturlig del i arbetet där du själv plockar fram dina arbetsordrar, ser vi gärna att du är van datoranvändare. Erfarenhet av arbete med LEAN är meriterande, men inget krav

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Elin Ringberg

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb