Svetsare, manuell

TIG-svetsare till Siemens Energy AB

Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

28/05/2024

Om tjänsten

Ikett Personalpartner söker TIG-svetsare för arbete hos vår kund, Siemens Energy AB i Trollhättan.

Arbetsbeskrivning:

I denna roll kommer du att utföra TIG-svetsning i främst rostfritt och svart material i tunnare dimensioner. Det tar i genomsnitt 1,5-2 år för att lära sig samtliga produkter som används vid tillverkning av brännkammare till gasturbiner. Arbetet inkluderar även förberedelse av fogar, slipning av detaljer, hantering av fixturer och dokumentation enligt internt kvalitetssystem.

Krav:

• Arbetslivserfarenhet av TIG-svetsning i rostfritt material.
• B-körkort.
• Traverskort.
• Truckkort.

Meriterande:

• Erfarenheter från att arbetat med SAP och Lean.

Personliga egenskaper:

• Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann, flexibel, positiv, ordningsam och har en utmärkt samarbetsförmåga.

Önskad starttid: Omgående
Arbetstider: 2-skift

Tjänsten är en inhyrning via Ikett Personalpartner under 6 månader med goda möjligheter till anställning hos kund.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Om företaget

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens Energy arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året. I Siemens verkstad i Trollhättan tillverkas brännkammare för gasturbiner och dem är specialiserade på tillverkning av delar i rostfritt stål, legeringar och värmetåliga material.

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Johan Andersson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb