Svetsare, manuell

Svetsare/Smed/Verkstadsarbetare

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

23/05/2024

Om tjänsten
I Östra Göinge sökes nu en allround verkstadskunnig person för arbete i verkstaden med svetsning, maskinreparationer samt arbete med plåt såsom kapning och valsning.
Du behöver vara erfaren inom svetsning av pinne och MIG och ha några års erfarenhet inom yrket. I rollen ingår även tidvis arbete ute på fältet med kundbesök i Skåne, Blekinge, Halland och Småland med företagets servicebil. Detta kan innebära reser över dagen men även vissa resor med övernattning.

-Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå inom industrin med inriktning svets och plåt eller likvärdig arbetserfarenhet.
– Har körkort
-Van vid kundkontakt och självständigt arbete
-Allmänt kunnig inom verkstadsarbete

Dagtid
Tillsvidareuppdrag
Önskad start: Snarast eller enligt överenskommelse

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Elin Ringberg

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb