Svetsare, manuell

Svetsare

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

11/04/2024

Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren svetsare till ett företag i Askersund! Företaget är en av de ledande tillverkarna av hydrauliska spridaraggregat i Norden. Deras expertis ligger inom effektiva och anpassade aggregat för gaffeltruckar. Spridaraggregat, gafflar, tillbehör, kameror, sensorer och systemlösningar av högsta kvalitet, som ökar både effektiviteten och säkerheten. De tillverkar robusta produkter med hållbara komponenter, som exempelvis slitstarka glidlager av lagermetall. Företaget har ett brett sortiment som även kompletteras med skräddarsydda lösningar för enskilda kunder.

Nu behövs det utökning i personalstyrkan. Du kommer bli en del av ett sammansvetsat team som tror på kvalitet, att helheten syns i detaljerna och på att ingenting är omöjligt. Vi söker dig som har vana av att arbeta i svetsmetod MAG och som har dina kunskaper dokumenterade i form av svetsutbildning och/eller licens. Då arbetsuppgifterna består av både svetsning i fixtur och där du mäter in och riktar manuellt innan sammanfogning ställs det höga krav på noggranhet och självständighet. Det krävs också att du har god erfarenhet av att läsa ritningar. En stor del av kontrollen av arbetet utförs av svetsaren själv vilket innebär att du som söker bör kunna ta ansvar för ditt arbete.

Starten för tjänsten sker enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dagtid. Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
– Erfarenhet av arbete med svetsning
– Giltiga svetslicenser
– Truckkort
– Traverskort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Emilia Gasbarro

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb