Svetsare, manuell

Svetsare

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

30/06/2024

Om tjänsten
Vi söker nu efter svetsare till vårt kundföretag i Varberg!
Du som söker kan antingen vara bosatt i närområdet eller vara intresserad av resejobb.
Dina arbetsuppgifter kommer innebära olika utföranden av industriservice runtom i Sverige och Norge. Arbetsveckorna kan variera från att du ligger ute några dagar upp till ett par veckor, vi ser därför att du som person är flexibel och har en positiv inställning till att resa.
Du ska kunna utföra svetsning i MIG/MAG, ritningsläsning och ha god vana av verktyg och mekanik. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande.

Krav:
-MIG/MAG svetsning
-Erfaren inom montage och mekanik
-Flexibel till att resa

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
kett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb