Montör, metallprodukter

Servicetekniker

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

12/11/2023

Om tjänsten
Vi söker servicetekniker till vårt kundföretag som ligger i Nässjö. Du som söker bör vara bosatt i närregionen, då tjänsten kan komma att leda till en anställning på företaget.

I denna roll som servicetekniker kommer det innebära att resa runt till företagets kunder och utföra service, renoveringar och underhåll på vattenkraft anläggningar. Arbetet innebär att kontinuerligt utföra service och underhåll för upprätthållande av driftsäkerhet och produktion. Maskinerna gås igenom och gamla komponenter byts ut eller uppdateras. Svetsning kan förekomma i arbetet.

Du som söker har en verkstadsmekanisk utbildning och erfarenhet av reparationsarbete på tyngre maskiner. Som person är du nogrann och lösningsorienterad och har ett mekaniskt intresse.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Krav:
– Erfarenhet av mekanisk montering
– Ritningsläsning
– Erfarenhet av mätutrustning
– Svetskunskaper är meriterande
– Har god datorvana och hanterar Officepaketet.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Camilla Eriksson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb