Svetsare, manuell

Svetsare

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

05/03/2023

Om tjänsten
Vi söker nu en svetsare till ett av våra kundföretag i Växjö!
Du som söker bör vara bosatt i närregionen då tjänsten kan komma att leda till en anställning på företaget.

Tillverkning och försäljning sker under samma tak. Produkterna är framtagna i tätt samarbete med produktionen och allt tillverkas i svenskt stål.

Dina arbetsuppgifter är svetsning TIG/MAG i rostfritt material. Tjänsten innefattar även andra verkstadsuppgifter som exempelvis gradning och valsning.

Arbetet är förlagt på dagtid. Start sker enligt överenskommelse.

Din profil
Vi ser att du som söker har erfarenhet av TIG/MAG-svetsning. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och söker dig som är noggrann och tålmodig.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Ellinor Karlsson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb