Svetsare, manuell

Svetsare

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

09/07/2024

Om tjänsten
Vi söker nu en svetsare till en av våra kunder i Kungsbacka. Vi ser gärna att du som söker bor i närområdet då tjänsten är tänkt att gå över i anställning efter inhyrningen.

Arbetet kommer innebära MIG och TIG-svetsning i stål, aluminium och rostfritt. Arbetsmoment som ska utföras är svetsning av bland annat ramverk, dörrar och fönster. Vi söker dig med tidigare svetserfarenheter och ritningsläsning, som person är du positiv och lösningsorienterad. Tveka inte på att skicka in en ansökan redan idag, rekrytering sker löpande!

Start: Efter semester
Arbetstider: Dagtid

Om företaget
Krav:
-Tidigare svetserfarenheter.
-Ritningsläsning.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Elsa Carlberg

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb