Svetsare, manuell

Svetsare

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

29/02/2024

Om tjänsten
Vi söker just nu efter svetsare till ett uppdrag hos våra kunder i Bergen, Norge.
Som svetsare på detta uppdrag kommer du arbeta huvudsakligen med TIG-svetsning utav rör i rostfritt material, detta under en tillverkningsprocess utav pumpar mot oljeindustrin.
Under svetsningen hanteras rör av olika dimensioner och vid vissa tillfällen kan även andra svetsmetoder förekomma såsom MIG/MAG.

Du som söker bör ha tidigare erfarenhet utav TIG-svetsning i rostfritt material, du ska antingen ha arbetat med det sedan innan eller ha en relevant utbildning.
Du bör ha vana av att arbeta utifrån ritningar och ska ha möjlighet att vara hemifrån periodvis.

Arbetstider: Dagtid

Din profil
Krav/Önskemål:
– Tidigare erfarenhetav svetsning
– B-körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Maya Leanderson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb