Montör, metallprodukter

Montör till Kisa!

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

07/05/2024

Om tjänsten
Är du kreativ och gillar problemlösning? Har du en bakgrund inom industrin eller kanske vill testa något nytt och är praktiskt lagd? Då skulle tjänsten som montör till vårat kundföretag i Kisa passa perfekt!

Företaget tillverkar avancerad automationsutrustning avsedda för global industri. De ligger i framkant när det gäller teknisk utveckling och arbetar med toppmodern utrustning. Med ett brett produktsortiment bestående av bland annat bearbetningsfixturer, paletter, gripdon, specialmaskiner och hydraulpressar täcker de behovet för kunder inom industrin. Företaget har nu behov av en till montör och arbetsuppgifterna kommer bestå av främst mekanisk montering av produkterna. Då arbetet sker utifrån kundbeställningar så är det viktigt att du gillar variation och att du är påhittig och lösningsorienterad.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Vi ser att du som söker har kunskaper inom ritningsläsning och bakgrund inom industrin. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande om du har en verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom verktygstillverkning, hydraulik, el eller svets.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Emilia Gasbarro

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb