Montör, metallprodukter

Mekanisk montör

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

13/11/2023

Om tjänsten
Gillar du tekniska lösningar och har lätt för att lösa problem? Då är detta tjänsten för dig. Vi söker nu en mekanisk montör till en av våra kunder utanför Karlskrona.

Dina arbetsuppgifer kommer innebära slutmontering och installation av automatiska maskiner. Företaget arbetar både med tillverkning i verkstaden, samt montage ute hos kund. Du kommer att vara ansvarig för att läsa och tolka ritningar, hantera verktyg och utföra monteringsarbeten enligt specifikationer och tidsramar. Vi letar efter någon som har god teknisk kunskap, erfarenhet av mekanisk montering och förmågan att arbeta noggrant och effektivt. Om du har en passion för att arbeta med maskiner och vill vara en del av ett team som strävar efter kvalitet och precision, är du den vi söker.

Som person är du tekniskt intresserad, har viljan att lära och är en problemlösare.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid/2-skift

Din profil
Krav:
– Utbildning/erfarenhet av mekaniskt montage
– Kunskaper av att läsa och tolka ritningar
– Teknisk kunskap och intresse
– Förmåga att använda olika verktyg och maskiner

Meriterande:
– Mekanisk bakgrund/intresse
– Truckkort
– Traverskort
– Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Camilla Eriksson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb