Underhållsmekaniker

Mekaniker till Sherwin-Williams Sweden AB

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

17/06/2024

Om tjänsten
Vi söker nu efter mekaniker till vår kund Sherwin-Williams Sweden AB, i Märsta. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen. Denna tjänst är en direktrekrytering.

Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta ihop med ett team med mekaniskt underhåll av produktionsmaskiner, motorstyrda maskiner. I arbetet ingår det pneumatik, hydraulik och felsökning. Underhåll av fastighet både yttre och inre, sker mer sällan eller vid behov. Samt reparationssvetsning. Du kommer arbeta efter ritningar.
Start: Omgående.
Arbetstider: Dagtid.

Din profil
Krav: Vi ser att du har tidigare erfarenhet och utbildning inom underhåll/teknik/mekanik.
Svetskunskaper.
Meriterande om du har erfarenhet av bearbetningsmaskiner.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb