CNC-operatör/FMS-operatör

MAG-svetsare till Hydralid i Lidköping

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

22/02/2024

Om tjänsten

Vår kund Hydralid AB söker just nu engagerade svetsare i samband med den kraftiga expansion av företaget som pågår för fullt. Vi söker dig som vill ingå i vårt team och vara en del på den resa som Hydralid AB nu gör.

Hydralid AB tillverkar högkvalitativa hydraulcylindrar av både kundanpassade och standardiserade modeller. Vår tillverkningsprocess består av kapning av råmaterial, bearbetning, svetsning, montering och lackering.

ARBETSUPPGIFTER:
• MAG-svetsning med homogen – och rörtråd utifrån ritning

KVALIFIKATIONER:
• Gymnasieutbildning
• Erfarenhet av MAG-svetsning, homogen- och rörtråd
• Kunna läsa ritning
• Truckkort A önskvärt men inget krav

Arbetstider: dagtid 7-16
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Är du arbetsvillig, ansvarsfull, initiativtagande, nyfiken och trivs med ett högt arbetstempo både självständigt och i grupp så är Hydralid rätt ställe för dig.
Du är en social person som blir en viktig kugge i vårt team och vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga. Att hålla kunden främst genom att göra ett noggrant arbete och leverera hög kvalitet är en självklarhet för dig. Att du aktivt försöker utveckla dig själv och delaktig i att driva och utveckla förbättringsarbetet på arbetsplatsen är en viktig del av arbetsuppgifterna.

Detta är en inhyrning via Ikett Personalpartner AB under 6 månader med goda möjligheter att få anställning på företaget därefter.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Om företaget

Hydralid ingår i industrikoncernen Fröjdia Group AB tillsammans med bolagen Fröjd & Wester, Front automation, IML Technologies samt fastighetsbolaget Mövik.
Hydralids affärsidé är att med ett speciellt produktionsupplägg snabbt kunna tillgodose kundens behov av högkvalitativa hydraulcylindrar. Kombinationen av standardssortiment och flexibel specialtillverkning ger ett heltäckande utbud med hög servicegrad.

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Johan Andersson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb