Lackerare

Lackerare

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

21/02/2024

Om tjänsten
Vi söker just nu efter lackerare till ett uppdrag hos våra kunder i Bergen, Norge.
Som lackerare på detta uppdrag kommer du arbeta med sprutlackering utav komponenter av olika storlek till aggregat som väger uppemot flera ton, detta under en tillverkningsprocess utav pumpar mot oljeindustrin.

Utöver själva lackeringen hanteras också förberedande moment såsom tvättning utav de olika komponenterna samt färgblandning.
Du som söker bör ha tidigare erfarenhet utav lackering av industriella komponenter, du ska antingen ha arbetat med det sedan innan eller ha en relevant utbildning. Du ska också ha möjlighet att vara hemifrån periodvis.

Arbetstid: 2-skift

Din profil
Önskemål/Krav:
– Tidigare erfarenhet av lackering
– B-körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Maya Leanderson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb