Hydraulmontör

Hydraultekniker

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

23/04/2024

Om tjänsten
Vi söker just nu efter hydraultekniker till spännande uppdrag i Bergen, Norge.
Uppdraget innebär nytillverkning samt ombyggnadsprojekt utav undervattenspumpar och pumpsystem mot oljeindustrin. Som hydraultekniker arbetar man med mekanisk montering, rörmontage och reparation utav flera olika modeller utav pumpar samt trycktestning.
Du som söker bör ha tidigare erfarenhet utav arbete med hydraulik och mekanisk montering genom relevant utbildning, tidigare arbetslivserfarenhet inom industri samt kunna arbeta utifrån ritningar.

Arbetstider: Rotation, dagtid

Din profil
Önskemål/Krav:
– B-körkort
– Ritningsläsning
– Travers, truck, lift, fallskydd

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Maya Leanderson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb