Fordonslackerare

Fordonslackerare till Laxå Special Vehicles

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

11/04/2024

Om tjänsten
Nu söker vi flera stycken fordonslackerare till Laxå Special Vehicles!

I rollen som lackerare utgörs de främsta arbetsuppgifterna av förberedelse och lackering, metoden som används är våtlackering. Arbetet innebär bland annat spackling, slipning, övrig ytbehandling samt efterbehandling. Kvalitetskontroll och dokumentation är även arbetsuppgifter som ingår i den dagliga verksamheten. Då det är stora objekt som lackeras kan arbetet vara fysiskt utmanande. I rollen ingår även att bidra till att arbetet utförs effektivt och i enlighet med säkerhets- och kvalitetsstandarder. Att tillsammans med kollegor bidra till att arbetet utförs med hög produktivitet och att leveranser sker i precis rätt tid.

Starten för tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse.

Om företaget
Laxå Special Vehicles verkar inom specialanpassade lastbilshytter och chassier. Företaget är en del av omställningen som pågår mot hållbara transporter, där de ligger i framkant för att klara framtidens utmaningar. I företagskulturen finns en tydlig utgångspunkt och vision om att vara en kompetent fordonsleverantör som överträffar kundens förväntningar. Laxå Special Vehicles kännetecknas som lösningsfokuserade, kvalitetsmedvetna, och drivs av ett ständigt pågående utvecklingsarbete. De strävar efter att alla anställda ska kunna utföra sitt uppdrag i en säker arbetsmiljö, i ett bra arbetsklimat och där medarbetare och ledare tillsammans arbetar för att uppnå det.

Din profil
Krav:
– Lägst gymnasieutbildning, helst inom relevant område
– Kunskap om och erfarenhet av våtlackering och övrig ytbehandling
Meriterande:
– Kunskap om allmän verkstadstillverkning
– Erfarenhet av lackering inom fordonsindustrin
– Boende i närområdet

För att trivas i rollen bör du vara driven samt ha ett genuint intresse för dina arbetsuppgifter och avdelningens uppdrag. Du är kvalitetsinriktad, initiativrik och arbetar för ständiga förbättringar. Du besitter en god samarbetsförmåga och har ett högt säkerhetstänk. Du bör ha lätt för att ta emot och förstå instruktioner samt talar och förstår tillräckligt av det svenska språket. I gengäld får du intressanta och varierande arbetsuppgifter i en verksamhet som växer och utvecklas samt möjlighet att utvecklas.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Emilia Gasbarro

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb