CNC-operatör/FMS-operatör

CNC-Operatör till Landqvist Mekaniska

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

22/02/2024

Om tjänsten

Ikett Personalpartner söker nu en CNC-operatör för uppdrag hos Landqvist Mekaniska i Fåglum.

Arbetsuppgifter:

Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara CNC-bearbetning i maskinparkens svarvar och fleroperationsmaskiner. Det innebär att du kommer att ställa in, byta verktyg och göra justeringar i programmet. Det är inget krav att du kan programmera självständigt, men om du är intresserad finns möjligheter att lära dig detta på plats. Vi arbetar med maskiner från Mazak, Okuma och SMT.

Krav:

• Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom CNC-bearbetning.
• Kunskap i ritningsläsning.

Önskad starttid: Omgående.
Arbetstider: Dagtid.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Om företaget

Landqvist Mekaniska AB är en mekanisk verkstad belägen i Fåglum, strax utanför Nossebro. Landqvist har över 70 års erfarenhet av metall förädling till industrin, Automotive och byggindustrin vilket medför att de har stor erfarenhet av skärande bearbetning.

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Johan Andersson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb