CNC-operatör/FMS-operatör

CNC-operatör

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

27/06/2024

Om tjänsten
Vi söker nu en CNC-operatör till våran kund i Askersund. Om du trivs med variation, frihet under ansvar och gillar att arbeta i ett högt tempo är detta tjänsten för dig!

I denna roll kommer du att ansvara för produktionsflödet från början till slut. Det innefattar bland annat att programmera utifrån ritningar, plocka i och ur maskinen samt kontrollerar maskinens arbete genom mätning. I arbetsuppgifterna ingår även rapportering, att vara med och ansvara för planering av arbetet samt översyn och underhåll av maskiner. Företaget arbetar med enstyckstillverkning eller korta serier. Denna tjänst innebär främst ansvar för en MTE BF 4200 bäddfräs med styrsystem Heidenhain, men det kan även förekomma arbete i andra CNC-maskiner.

Starten för tjänsten sker enligt överenskommelse och arbetstiderna är förlagda till dagtid. Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Om företaget
Företaget är en av de ledande tillverkarna av hydrauliska spridaraggregat i Norden. Deras expertis ligger inom effektiva och anpassade aggregat för gaffeltruckar. Spridaraggregat, gafflar, tillbehör, kameror, sensorer och systemlösningar av högsta kvalitet, som ökar både effektiviteten och säkerheten. De tillverkar robusta produkter med hållbara komponenter, som exempelvis slitstarka glidlager av lagermetall. Företaget har ett brett sortiment som även kompletteras med skräddarsydda lösningar för enskilda kunder.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete som självständig CNC-operatör och gärna med dokumenterad erfarenhet av Heidenhain styrsystem. Du har antagligen ett stort intresse för tillverkning och har utbildning inom området. Som person är du flexibel och behjälplig med övrigt produktionsarbete om behovet uppstår. Vidare är du nyfiken, positiv till förändringar och villig att lära dig nya saker.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Emilia Gasbarro

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb