Svetsare, manuell

Verkstadsarbetare

Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

04/12/2023

Om tjänsten
Vi söker nu en verkstadsarbetare till ett uppdrag i Valdemarsvik. Företaget är ett modernt och kompetent legoföretag, där kärnverksamhet är plåtbearbetning, ytbehandling, lackering samt montering. Det är en bred tjänst vilket innebär väldigt varierande arbete. Arbetsuppgifterna kan vara bland annat stansning, bockning, svetsning, montering och lackering. För att trivas i rollen ska du uppskatta att dina dagar kan se olika ut samt tycka det är kul att lära dig nya saker. Det är meriterande om du tidigare arbetat med många olika moment inom industrin.

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid och skift kan förekomma
Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till förlängning hos kundföretaget.

Din profil
Krav:
– Tidigare erfarenhet inom industrin
– Truckkort
– Traverskort
– Heta Arbeten

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Emilia Gasbarro

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb