Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker

Verkstadsarbetare

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

23/05/2023

Om tjänsten
Är du en händig, noggrann person som tycker om att arbeta med allt ifrån små detaljer till stora detaljer så är detta ett jobb för dig. Du ska tycka om att arbeta med varierande uppgifter då detta arbete innehåller allt från svetsning i metoder MIG/MAG, var förberedd på att det kan förekomma TIG-svetsning. Borra, gänga och plåtarbete i rostfritt och stål.

Kunden jobbar med legotillverkning.

Din stora uppgift blir med hjälp av flexibilitet och måttanpassning producera snabba leveranser av stålprofiler så som brandsäkradörrar och fönster till företag men även till privatpersoner.

Just nu söker vi på Ikett Personalpartner en verkstadsmedarbetare till en av våra kunder en bit utanför Strängnäs i Åkers Styckebruk.

Starttid: Omgående.
Arbetstider: Dagtid.

Om företaget
Kunden som står för uppdraget producerar dörrar, fönster och fasader i stål och rostfritt material. Varje produkt är unik, då kunden ”skräddarsyr” tillverkningen.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb