Underhållsmekaniker

Underhållsmekaniker

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

11/09/2023

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter förekommer felsökning, reparationer och förebyggande underhåll på mekanisk och elektrisk utrustning.
Genomföring av planerat underhåll enligt tidsbestämt schema samt förbättringsarbeten där kontinuerlig förbättring av anläggningens utrustning blir en stor arbetsuppgift.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller har erfarenhet av service- och underhållsarbeten. Du ska ha bred kunskap inom mekanik och el, meriterande är om du har erfarenhet av programmering och felsökning i PLC-system samt arbetsorderhantering och dokumentation i UH-system.
Du behöver också kunna både de svenska samt engelska språket utan begränsningar i både tal och skrift.

Du som söker ska vara drivande och ha ett brinnande intresse för teknik, vara en problemlösare i vardagen där du måste kunna prioritera och planera vid snabba förändringar.
Vi lägger stor vikt i dig som person och dina personliga egenskaper och ser gärna att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och flexibel.

Starttid: Omgående
Arbetstider: Dagtid/2-skift förekommer

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb