Svetsare, manuell

Svetsare

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

21/03/2023

Om tjänsten
Vi söker efter en svetsare till en av våra kunder i Ljungsarp. Bor du på annan ort så står vi för boende och du får traktamente.

Arbetsuppgifter: Du kommer att få arbeta med TIG-svetsning i maskinparken. Företaget arbetar i modern cadmiljö och deras maskinpark är väldigt anpassad och lämpling för de produkter tillverkningen handlar om. De tillverkar produkter med en metod som kallas för vävning (krenelering). Företaget erbjuder upplärning på plats.

Arbetstid: Dagtid
Starttid: Omgående, eller enligt överenskommelse.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Du behöver inte ha så mycket svetskunskaper sedan tidigare, räcker med utbildning eller någon typ av indsutrivana i maskinpark.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb