Svetsare, manuell

Svetsare

Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

12/09/2023

Om tjänsten
Vi söker nu en svetsare för ett kortare uppdrag ute hos kund i Valdemarsvik. Företaget sysslar med flexibel legotillverkning. De är specialister inom flera områden när det gäller metallbearbetning. Dina främsta arbetsuppgifter är att svetsa i produktion. Du kommer svetsa med metoden MIG/MAG. Då detta arbete är ett kortare uppdrag krävs det att du kan arbeta självständigt med svetsning. Det är viktigt att du är en initiativtagnde person.

Start: Vecka 42
Arbetstider: Dagtid
Uppdraget planeras att pågå under 1 månad.

Din profil
Krav:
– Kunna arbeta självständigt med MIG/MAG-svetsning.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Emilia Gasbarro

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb