Svetsare, manuell

Svetsare

Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

25/02/2024

Om tjänsten
Ser du dig själv vara en del av en långsiktig resa hos ett företag där tekniken står i centrum? Då har vi jobbet för dig!
Om du bor på annan ort finns möjlighet att veckopendla, då står Ikett Personalpartner för bra boende i närheten av arbetsplatsen.

Vi söker flera svetsare till en av våra kunder i Karlskrona.
I denna tjänst så kommer du att arbeta och svetsa i grovplåt med metoderna Mig/Mag, men andra svetsmetoder kan förekomma.
Du arbetar med prototyptillverkning där du bygger utifrån ritningar. Vidare så kommer det att ingå sedvanliga verkstadsuppgifter så som slipning etc.

Arbetstiderna kan variera mellan dagtid och skiftgång.
Start sker löpande efter antagningar.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har goda kunskaper och erfarenhet av Mig/Mag, gärna i grövre material.
Du har erfarenhet av att arbeta utifrån ritningsläsning och god vana av diverse verkstadsuppgifter så som att slipa, borra mm.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Therese Olsson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb