Svetsare, manuell

Svetsare

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

05/02/2024

Om tjänsten
Till vår kund i Getinge söker vi efter svetsare. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos företaget efter inhyrningsperioden.

Som svetsare på företaget arbetar du med bla tryckkärl och rörsystem utifrån gällande underlag och anvisningar. I vissa fall måste du kunna leta fram rätt ritningsunderlag och arbetsinstruktioner. Du kommer även att genomföra egenkontroll av dina arbetsmoment. Du har möjlighet att påverka ditt arbete genom att dels rapportera eventuella brister men har också möjlighet att framföra och arbeta med ständiga förbättringar.

Du som är ansvarsfull, engagerad i arbetet och tycker om att arbeta med händerna kommer att trivas i denna roll. Dina erfarenheter från ritningsläsning är en förutsättning för ett lyckat arbete. Som person bör du vara driven, arbetsvillig, öppen för nya utmaningar och har du lätt för att samarbeta med människor i din omgivning är detta rätt plats för dig. Du kommer att arbeta i rostfritt i TIG.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Svetslicens är en merit. Du bör ha gymnasieutbildning inom plåt och svets och gärna erfarenhet från verkstadsindustrin.
Truckkort

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Melisa Mesinovic

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb