Slipare, metall

Slipare

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

05/03/2024

Om tjänsten
Nu söker vi en duktig slipare till en av våra kunder. En storslagen arbetsplats belägen mitt i hjärtat av vackra Karlskrona. Bor du på annan ort står vi på Ikett för boende och traktamente.
Arbetsuppgifterna innebär bland annat slipning av metall utefter ritningsläsning. Ett arbete som kräver god fysik och uthållighet då det är ett fysiskt krävande arbete.

Vi ser gärna att du som söker har verkstadsvana och tidigare erfarenhet av slipning i metall, god känsla för kvalité och noggrannhet. Ser du dig även som slitstark, lättlärd, glad och trevlig så kan detta var jobbet för dig.

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid/2-skift

Din profil
Krav:

– Kunskaper i ritningsläsning.
– Tidigare arbetat med slipning (gärna metall)
– God fysik
– Körkort B (meriterande)

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Therese Olsson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb