Industriell tillverkning

Operatör

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

05/12/2023

Om tjänsten
Vi på Ikett personalpartner har fått in ett spännande uppdrag till en av våra kunder i Enköping.

Uppdraget innehåller arbetsuppgifter som kommer att variera mellan, bland annat att stå i robotproduktion av plastdetaljer, du kommer även att få vara med på slutlinjen där packning av produkterna görs.
Då detta är en nystartad fabrik så är denna under uppbyggnad där du kommer att få tillfälle att vara med och arbeta med olika moment för att färdigställa produktionen. Detta kan innebära mycket varierande arbetsuppgifter.

Du som söker behöver vara öppen för att lära dig nya saker samt kunna ställa om för att snabbt kunna hjälpa till på olika flöden.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid/2-skift

Din profil
Krav:
– Teknisk intresserad
– Problemlösare
– Kunna jobba skift
– Behärskar svensk och engelska i tal och skrift.

Meriterande är om du har el-behörighet, truck samt traverskort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Hanna Näsmark

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb