Montör, metallprodukter

Montör

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

01/07/2024

Om tjänsten
Som montör här kommer du att vara en nyckelspelare i tillverkningsprocessen av nätstationer, och arbeta med montage på taktad produktionslina. Arbetet går ut på att montera och färdigställa avancerade produkter, utföra borrning samt upphängning av plåtdetaljer. Arbetsuppgifterna består också av att installera och testa utrustning samt att genomföra kvalitetskontroller och dokumentera dessa. I arbetet ingår även att identifiera och åtgärda eventuella fel eller brister för att säkerställa att nätstationerna lever upp till högsta standard.

Tillträde för denna tjänst är omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, måndag-fredag. Uppdraget planeras att pågå tillsvidare med god chans till anställning direkt hos företaget.

Om företaget
Nordens ledande nätstationsleverantör med målet att inte bara möta, utan överträffa kundens förväntningar. Trygga leveranser, hög leveransprecision och kort leveranstid är vad som alltid kännetecknat bolaget.
”Finspångs bästa arbetsplats. Vår kunniga och engagerade personal gör att vi har nöjda kunder…” Är företagets filosofi och styrka. Kvalitetsstarka och pålitliga produkter och en arbetsplats där man trivs. Företaget har investerat i arbetsmiljö och produktutveckling.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som montör, mekaniker, elektriker eller liknande. Du är flytande i svenska språket i såväl tal som skrift. Körkort B och tillgång till bil är ett krav. Det är meriterande med traverskort, erfarenhet av ritningsläsning samt utbildning inom el.
Som person ser vi att du som söker är engagerad, ansvarsfull och trivs i en fartfylld arbetsmiljö. Vidare är du noggrann, initiativtagande och har en stark vilja att lära dig och utvecklas.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Notera att vi med anledning av GDPR inte tar emot ansökningar via mail.

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Emilia Gasbarro

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb