Montör, metallprodukter

Montör

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

12/09/2023

Om tjänsten
Har du erfarenhet av tillverkning och montage? Vill du arbeta i ett familjärt team med fokus på kvalitet? Läs mer om tjänsten och ansök redan idag!

Vi söker nu en montör till våran kund i Karlstad. Som montör här arbetar du med tillverkning och montering av alla former av stålarbeten. Du arbetar med allt från enkla trappräcken till stålkonstruktioner för hela köpcentrum. För att passa in på företaget är du som söker en positiv, strukturerad och noggrann person. Du är även händig, snabb och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Att arbeta i ett högt tempo är inte främmande för dig, utan något du trivs med. Du besitter förmågan att kunna samarbeta samtidigt som du är självgående. Vi ser att du tidigare har arbetat efter ritning och har goda kunskaper i ritningsläsning.
Det är meriterande med truckkort, traverskort, Heta Arbeten, fallskydd, SSG och svetslicens, men det är inget krav.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid
Uppdragslängd: Upp till 6 månader

Din profil
Krav:
– Erfarenhet av montering/tillverkning
– Kunskap av ritningsläsning
– Goda kunskaper i det svenska språket.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Emilia Gasbarro

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb