Montör, metallprodukter

Montör

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

09/07/2024

Om tjänsten
Nu söker vi efter en montör till ett av våra kundföretag i Kungsbacka. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten kan komma att övergå i anställning efter inhyrningsperioden.
Arbetet är varierande och du kommer utföra montage av ståldörrar. Vi söker därför dig med tidigare erfarenhet av montage och en god verktygsvana. Låter detta som något för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag, rekrytering sker löpande.

Start: Efter semestern
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Krav:
-Tidigare erfarenheter av montage.
– Körkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Om Ikett Personalpartner AB
kett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Elsa Carlberg

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb