Maskinmekaniker

Mekaniker sökes!

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

11/07/2024

Om tjänsten
Ikett söker till vår kund i Helsingborgs kommun en ordningsam och erfaren mekaniker!

Företaget erbjuder en spännande roll där du som mekaniker utför service, reparation, felsökning och underhållsarbete på tunga fordon och maskiner. I arbetet ingår viss svetsning i MIG/MAG & pinne. Arbetet är förlagt både inne på företagets verkstad, samt att det förekommer arbete ute hos företagets kunder vid behov. Vid dessa tillfällen innebär arbetet oftast akutjobb av stillastående maskin, jobbet kan då behöva utföras utomhus. Du kommer utgå från företagets verkstad och tar dig med servicebil till kund när det krävs.

Tjänsten passar dig som har en stark grundförståelse för arbete med tunga fordon och maskiner.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Uppdragslängd: Tillsvidare.
Arbetstider: Dagtid.

Din profil
Vi söker dig som:
– Har en relevant utbildning för tjänsten, på gymnasienivå eller likvärdig utbildning. Det kan exempelvis handla om en utbildning inom fordonsteknik, inriktning tunga fordon eller industriteknik.
– Har erfarenhet av arbete med reparation, service och felsökning på fordon och maskiner. Det är ytterligare meriterande om du har arbetat med maskiner och fordon inom lantbruk.
– Har kunskap inom enklare svetsning.
– Innehar körkort B.

I övrigt är det viktigt att du kan ge ett bra kundbemötande och bra service i ditt arbete. Kunskaper i engelska eller tyska är viktigt då det ibland i arbetet kommer ingå att ringa till internationell kundsupport för att få hjälp med de maskiner som du jobbar med.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.
Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.
Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Elin Ringberg

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb