Lagerarbetare

Lagerarbetare

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

20/05/2024

Om tjänsten
Vi söker nu en lagerarbetare till en av våra kunder i Halmstad. Vi vill att du som söker bor i närområdet då tjänsten är tänkt att gå över i anställning hos kund efter inhyrningsperioden.

Du kommer att jobba som lagerarbetare med orderhantering. Arbetet innebär daglig truckkörning därför bör du ha mycket god vana vid att köra olika sorters truckar.
Vi söker dig som är nogrann i ditt arbete och har förmåga att hantera gods snabbt och säkert. Du bör även ha erfarenhet av orderhantering sedan tidigare.

Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Krav:
– Truckvana
– Truckkort A + B
– Tidigare erfarenhet av orderhantering
– Arbetat i affärssystem
– Körkort B

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Elsa Carlberg

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb