Lagerarbetare

Lagerarbetare

Ort
Omfattning

Heltid

Form

Visstidsanställning

Publicerad

30/11/2023

Om tjänsten
Vi söker nu efter en lagerarbetare till en av våra kunder utanför Gnosjö. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos kund efter inhyrningsperioden.

Du kommer att arbeta med att hantera och organisera lagerinventering, lasta och lossa lastbilar, samt utföra administrativa uppgifter såsom orderhantering och dokumentation. Du kommer boka och ta emot gods enligt rutiner, samt hantera den interna logistiken effektivt. I arbetet ingår det även truckkörning och materialförsörjning till produktionen.
Vi söker dig som är noggrann, ordningsam, självgående och har erfarenhet av lagerarbete och administrativa uppgifter.

Arbetstiderna är dagtid.

Din profil
Krav: Erfarenhet och/eller utbildning av lagerhantering, truckkörning och administrativa arbetsuppgifter.
Truckkort A2 och B1.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Tuva Thor

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb