Montör, gummi- och plastprodukter

Kompositmontör

Omfattning

Heltid

Form

Tillsvidareanställning

Publicerad

31/01/2024

Om tjänsten
Nu söker vi en kompositmontör till en av våra kunder i Karlskrona. Bor du på annan ort står vi på Ikett för boende och traktamente.

Du kommer vara delaktig i både nybyggnationer och underhållsarbeten på yt- och undervattensfartyg. Arbetet kräver engagemang och stort eget ansvar där egenkontroll och kvalitet är viktigt. Vi söker dig som gillar att arbeta praktiskt, kanske har du en bakgrund inom något hantverksyrke, byggt båtar, plastat, eller varför inte en gedigen målarbakgrund med vävkunskaper?
Vi lägger stor vikt vid att hitta en person som vill lära sig och har en stor nyfikenhet.

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid/2-skift

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Frågor om tjänsten?

Hör av dig till Therese Olsson

Tipsa någon annan:

Ansök nu!

Dra och släpp ditt CV här eller bläddra

Närliggande jobb